TOIMITUSEHDOT

LÄHETYS

SÄIE myy tuotteita Suomessa ja EU:n alueella. Hinnat sisältävät 24% alvin. SÄIE pidättää oikeuden muuttaa hintoja. 

 

 

TILAUS

 

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla sähköpostin tai yhteystietolomakkeen kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, asiakassuhteiden ylläpitoon tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Paketit lähetetään POSTIN kautta. Toimitusaika Suomessa 1-3 työpäivää. EU:n alueella toimitusaika vaihtelee kohdemaan mukaan 3-8 työpäivää. Voit valita mihin osoitteeseen paketti lähetetään tai voit hakea paketin postitoimistosta tai pakettiautomaatista. Paketin seuranta tekstiviestillä tai seurantakoodilla. Tampereella sinulla on myös mahdollista tilata paketti suoraan kotiovellesi jalkinesuunnittelijan toimittamana turvallisuusohjeita noudattaen. 

​PALAUTUS & VAIHTO

Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, SÄIE vastaa virheestä kuluttajasuojalain mukaisella tavalla. SÄIE vastaa virheellisen tuotteen palautuskuluista ja muista kuluttajasuojalain mukaisista pakottavista velvoitteista.

 

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Peruutusilmoituksen voit tehdä joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuote on pakattava siten, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Tuotteen voi palauttaa postitse ja lähetyksestä kannattaa pyytää kuitti, jolla voi osoittaa palautuksen. Maksamme palautettavat maksut samalla tavalla, jota asiakas on käyttänyt sen jälkeen kun asiakas on palauttanut tuotteen tai pystyy osoittamaan sen palautuskuitilla.

 

Postiennakko palautuksia ei oteta vastaan. SÄIE ei hyväksy palautuksena tuotteita, joissa näkyy selviä käytön jälkiä. Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 15e maksun. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostitse tai kirjeitse. Jos paketti on

vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

 

YLEISET EHDOT

 

​SÄIE yrityksellä on oikeus perua lähetys mikäli jotakin epäilyttävää ilmenee tilauksen yhteydessä. Jos ongelmia ilmenee lähetyksen suhteen, SÄIE on yhteyksissä niin nopeasti kuin mahdollista. 

SÄIE yrityksellä on oikeus muuttaa ja päivittää toimitusehtoja. Asiakkaalla on vastuu tarkastaa nämä kohdat aina tietyn väliajoin tarkkailemalla websivuja ja lukemalla nämä kohdat. Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. 

SÄIE 

Puh:  044 5707713

Sähköposti:  info@saie.fi

© 2019 SÄIE

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon