TOIMITUSEHDOT


LÄHETYS

SÄIE myy tuotteita Suomessa ja EU:n alueella. Hinnat sisältävät 24% alvin. SÄIE pidättää oikeuden muuttaa hintoja.

TILAUS

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, asiakassuhteiden ylläpitoon tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei jostain syystä onnistu voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse info@saie.fi  tai puhelimitse +358 44 5707713.

Paketit lähetetään PostNordin kautta. Toimitusaika Suomessa 2-5 työpäivää. EU:n alueella toimitusaika vaihtelee kohdemaan mukaan 3-8 työpäivää. Voit valita mihin osoitteeseen paketti lähetetään tai voit hakea paketin postitoimistosta tai pakettiautomaatista. Paketin seuranta tekstiviestillä tai seurantakoodilla. 

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilauksen tilisiirrolla, jolloin saat ohjeet maksuun sähköpostitse tai Checkout Finland Oy:n maksupalvelulla jolloin tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Checkout Finland Oy
Postiosoite:
Hämeenkatu 6 B
33100 Tampere
Käyntiosoite: 
Hämeenkatu 6 A, 5. kerros
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

​PALAUTUS & VAIHTO

Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, SÄIE vastaa virheestä kuluttajasuojalain mukaisella tavalla. SÄIE vastaa virheellisen tuotteen palautuskuluista ja muista kuluttajasuojalain mukaisista pakottavista velvoitteista.

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Peruutusilmoituksen voit tehdä joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse. 

Palautusosoite on:
SÄIE
Pellavatehtaankatu 5 B 2,
33100 Tampere

Lähetysosoite SÄIE:n lähettämissä paketeissa:
SÄIE
Onkiniemenkatu 2,
33230 Tampere

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuote on pakattava siten, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Tuotteen voi palauttaa postitse ja lähetyksestä kannattaa pyytää kuitti, jolla voi osoittaa palautuksen. Maksamme palautettavat maksut samalla tavalla, jota asiakas on käyttänyt sen jälkeen kun asiakas on palauttanut tuotteen tai pystyy osoittamaan sen palautuskuitilla. Huom! Vaihtoja palautusoikeus ei koske mittatilauksena teetettyjä tuotteita.

Postiennakko palautuksia ei oteta vastaan. SÄIE ei hyväksy palautuksena tuotteita, joissa näkyy selviä käytön jälkiä. Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 15e maksun. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostitse tai kirjeitse. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

YLEISET EHDOT

​SÄIE yrityksellä on oikeus perua lähetys mikäli jotakin epäilyttävää ilmenee tilauksen yhteydessä. Jos ongelmia ilmenee lähetyksen suhteen, SÄIE on yhteyksissä niin nopeasti kuin mahdollista. SÄIE yrityksellä on oikeus muuttaa ja päivittää toimitusehtoja. Asiakkaalla on vastuu tarkastaa nämä kohdat aina tietyn väliajoin tarkkailemalla websivuja ja lukemalla nämä kohdat. Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.