Verkkokaupasta tilatuissa tuotteissa on 14 vuorokauden peruutusoikeus! Voit huoletta kokeilla kotona!

KOKOTAULUKKO


Tästä löydät ohjeet oikean kengän koon tilaukseen. Pituus ja päkiän leveys ovat tärkeimmät mitat, jotka löytyvät oheisesta taulukosta. Alla havainnekuva jalasta mihin merkattu kohdat, jotka voit mitata omasta jalastasi ja verrata sitä kokotaulukkoon. Leveysmitta mitataan päkiän leveimmästä kohtaa. Huomioithan, että uusissa kengissä on aina jonkin verran venymisvaraa. Nahka venyy käytössä. 

DESIGN

SÄIE jalkineissa huokuu 60-luvun rock'n roll ja asenne. Tämän hetkiseen mallistooni sain inspiraatiota 60-luvun musiikista, mod-kulttuurista, muodista ja estetiikasta.

 

MATERIAALIT

Jalkineiden materiaalina käytän nahkaa, koska se on tällä hetkellä kestävin luonnonmateriaali. Lisäksi se on laadukas ja helppohoitoisin. Olen kuitenkin kiinnostunut vaihtoehtoisista materiaaleista ja seuraan mielenkiinnolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Synteettisiä materiaaleja pohjakumia lukuunottamatta en halua käyttää. 

POHJARAKENNE

Miesten jalkinemallissa käytän "Goodyear welt" -ommelta, joka on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto jalkineen pohjan kiinnitykseen. Se tarkoittaa sitä, että päällinen, sisäpohja ja ulkopohja on ommeltu yhteen. Naisten jalkineiden pohjat on läpiommeltu "Blake" -ompeleella. 

TEEN MYÖS OMIEN MITTOJEN MUKAAN KENGÄT!

SÄIE MALLISTO

SÄIE on jalkinebrändi Suomessa, joka valmistaa lopulliset tuotteet Portugalissa. Haluan suunnittelijana tehdä tuotteita, jotka ovat laadukkaita, mukavia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä. Pyrin myös suunnittelemaan tuotteet siten, että niitä voi korjata. 

SÄIE jalkineissa huokuu 60-luvun rock'n roll ja asenne. Minua on inspiroinut jalkinemallistossani 60-luvun musiikki, estetiikka ja mod -muoti. Olen alun perin graafinen suunnittelija, joten kiinnitän huomiota jalkineiden ulkonäössä siihen, että linjat ja värit sekä värisävyt ovat kohdillaan. Käsillä tekeminen kiehtoo tällä hetkellä ja on aina hieno nähdä oma idea lopullisena tuotteena. Tehdas, joka valmistaa tuotteeni on toiminut vuodesta 1965 lähtien ja voin yhtyä myös heidän ideologiaansa omasta puolestani: "Men liberate their irreverent bad boy spirit at night, after an intense and formal working day. Women fight the energetic rhythm of their jobs during the day and, at night, following the sound of Rock and roll, feel free and released, becoming seductive as an absolute jungle queen". Soitan itsekin musiikkia ja se on lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä on tarjolla vain yksi mallisto. En halua tehdä nopeasti vaihtuvaa mallistoa koska silläkin tavoin haluan toimia kestävän kehityksen puolesta. Haluan tehdä tuotteita, jotka ovat ajattomia ja kestävät aikaa. 


Tervetuloa tekemään löytöjä SÄIE mallistosta!